May 30, 2024

Τέσσερις φίλοι Brookhaven προσφέρουν μαθήματα για το κλασικό παιχνίδι με πλακάκια

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Βασικά Takeaways

Τέσσερις φίλοι Brookhaven προσφέρουν μαθήματα για το κλασικό παιχνίδι με πλακάκια
  • Το Mahjong Social ATL, που ιδρύθηκε από τέσσερις γυναίκες στο Brookhaven, προσφέρει δημοφιλή μαθήματα mahjong.
  • Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο με προσαρμοσμένα υλικά και μια κάρτα National Mah Jongg League.
  • Τα μαθήματα γεμίζουν γρήγορα, υπογραμμίζοντας την αναζωπύρωση του παιχνιδιού και το αυξανόμενο ενδιαφέρον της κοινότητας.

Στην καρδιά του Brookhaven, μια συναρπαστική αναβίωση συμβαίνει. Το κλασικό παιχνίδι με πλακάκια mahjong, γνωστό για τα χαρακτηριστικά κυνηγόπράσινα πλακάκια και τους ζωντανούς κινέζικους χαρακτήρες του, βιώνει μια αναγέννηση. Στο επίκεντρο αυτής της αναγέννησης βρίσκονται η Bethany Smith, η Molly Levinson, η Valerie Parente και η Melissa Mitchell. Μαζί, σχηματίζουν την Mahjong Social ATL, μια ανερχόμενη εταιρεία διδασκαλίας και αξεσουάρ mahjong που γίνεται γρήγορα μια τοπική αίσθηση.

Από την έναρξή του στις αρχές του 2024, το Mahjong Social ATL έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία και το ενδιαφέρον της κοινότητας της Ατλάντα, χάρη σε ένα μείγμα συναρπαστικών οδηγιών, αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που μετατρέπει τους αρχάριους σε λάτρεις. Η βάση της εταιρείας βασίζεται στη φιλία και το κοινό πάθος των ιδρυτών της. Η Smith, μαζί με τους Levinson, Parente και Mitchell - οι οποίοι είναι επίσης γείτονές της - έχουν δημιουργήσει περισσότερα από μια απλή επιχείρηση. έχουν πυροδοτήσει μια κοινότητα.

Το Mahjong Social ATL προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων που απευθύνονται σε διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων. Για όσους είναι νέοι στο παιχνίδι, το Mahjong 101 χρησιμεύει ως η τέλεια εισαγωγή. Με τιμή 100 $, αυτή η τρίωρη συνεδρία όχι μόνο καλύπτει τα βασικά, αλλά επίσης βυθίζει τους μαθητές στην πλούσια κουλτούρα και τις στρατηγικές του παιχνιδιού. Η τάξη μπορεί να υπερηφανεύεται για την ευνοϊκή αναλογία 4 προς 1 μαθητή-δασκάλου, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη προσοχή. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν επίσης ένα βιβλίο προσαρμοσμένων κανόνων και συμβουλών, μια κάρτα National Mah Jongg League για τυποποιημένο παιχνίδι και το πρόσθετο μπόνους ελαφρών αναψυκτικών, δημιουργώντας μια απολαυστική και εκπαιδευτική εμπειρία.

Για όσους έχουν ήδη καταλάβει το παιχνίδι αλλά θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, το Mahjong 102 και οι συνεδρίες παιχνιδιού με καθοδήγηση προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία. Αυτά τα μαθήματα απευθύνονται σε πιο έμπειρους παίκτες, επιτρέποντάς τους να ενισχύσουν τις στρατηγικές τους και να θέτουν ερωτήσεις στους εκπαιδευτές σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.

Η δημοτικότητα των μαθημάτων του Mahjong Social ATL είναι απόδειξη της διαρκούς γοητείας του παιχνιδιού και της καινοτόμου προσέγγισης της εταιρείας στη διδασκαλία. Τα μαθήματα γεμίζουν γρήγορα και η ομάδα συχνά βρίσκεται σε κράτηση για ιδιωτικά πάρτι, σηματοδοτώντας μια ισχυρή ζήτηση για mahjong στην περιοχή της Ατλάντα.

Η Smith συμπυκνώνει το πνεύμα του Mahjong Social ATL με την ενθουσιώδη προοπτική της, «Πραγματικά, υπάρχουν πολλά mahjong να κυκλοφορήσουν! Όσο περισσότεροι άνθρωποι παίζουν, τόσο καλύτερα είναι για όλους." Αυτό το συναίσθημα αντικατοπτρίζεται από τη θερμή υποδοχή της κοινότητας και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις τάξεις τους.

Για να ενημερώνεστε για τα επερχόμενα μαθήματα, τα νέα εμπορεύματα και πολλά άλλα, ακολουθήστε το Mahjong Social ATL στο Instagram στο @mahjongsocialtl. Είτε είστε αρχάριος που θέλει να μάθει είτε έμπειρος παίκτης που θέλει να συνδεθεί με άλλους λάτρεις, το Mahjong Social ATL προσφέρει μια ελκυστική πύλη στον κόσμο του mahjong, ενθαρρύνοντας μια ζωντανή κοινότητα γύρω από αυτό το κλασικό παιχνίδι.

undefined is not available in your country. Please try:
Mahjong Rouge: Αναζωογόνηση των κοινοτικών συνδέσεων στο Baton Rouge
2024-06-05