May 6, 2024

Φώτα, Κάμερα, Δράση: The Amazing Race Canada Hits Richmond Mall

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Βασικά Takeaways

  • Απροσδόκητο σετ: Το εμπορικό κέντρο Richmond's Parker Place μετατράπηκε σε αυτοσχέδιο χώρο γυρισμάτων για το The Amazing Race Canada την περασμένη Κυριακή.
  • Community Buzz: Οι αγοραστές και οι επισκέπτες μπορεί να ρίξουν μια ματιά στον εαυτό τους τη νέα σεζόν, προκαλώντας ενθουσιασμό.
  • Πολιτιστικός Προβολέας: Μέσα στη συνηθισμένη φασαρία στο εμπορικό κέντρο, ένα παιχνίδι mahjong στο food court έγινε απροσδόκητο κομβικό σημείο για την παράσταση.

Αν βρεθήκατε να διασχίζετε τους πολυσύχναστους διαδρόμους του Parker Place στην οδό Νο. 3 στο Ρίτσμοντ την περασμένη Κυριακή, μπορεί να βρίσκεστε στο κατώφλι των δεκαπέντε λεπτών της φήμης σας. Ο λόγος? Η ομάδα παραγωγής του Amazing Race Canada ήταν στην πόλη, μετατρέποντας μια κανονική μέρα αγορών σε απροσδόκητο σκηνικό για το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι.

Φώτα, Κάμερα, Δράση: The Amazing Race Canada Hits Richmond Mall

Η μέρα ξεκίνησε με μια αίσθηση προσμονής καθώς ένα συνεργείο παραγωγής έστησε μαγαζί γύρω στο μεσημέρι. Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να εντοπίσει το στήσιμο της υπογραφής του The Amazing Race Canada, μιας παράστασης που φέρνει αντιμέτωπες ομάδες σε έναν συναρπαστικό αγώνα όχι μόνο σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σε όλο τον κόσμο, με μια όμορφη ανταμοιβή για το νικητές. Τελευταία που εμφανίστηκε συναρπαστικό κοινό στην ένατη σεζόν του στο CTV, η επιστροφή της σειράς στα γυρίσματα πυροδότησε άμεσο θόρυβο.

Δεν ήταν όμως μόνο η παρουσία των καμερών που γύρισε τα κεφάλια. Στο γεμάτο φαγητό γήπεδο Parker Place, εκτυλίχθηκε μια σκηνή κατευθείαν από μια πολιτιστική γιορτή. Μια ντουζίνα συμμετέχοντες ήταν βαθιά απορροφημένοι σε ένα παιχνίδι mahjong, το κλικ-κλακ των πλακιδίων που αντηχούσε ανάμεσα στο θόρυβο των θαμώνων και των θεατών. Αυτό το συναρπαστικό θέαμα καταγράφηκε και κοινοποιήθηκε ευρέως στο Littel Red Book, μια δημοφιλή κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, τραβώντας ακόμη περισσότερο την προσοχή στα γεγονότα της ημέρας.

Ένας εργαζόμενος από ένα από τα εστιατόρια του food court μοιράστηκε: "Η ομάδα σκοποβολής ήρθε γύρω στις 12 και έφυγε σε δύο ώρες. Υπήρχαν άνθρωποι που έπαιζαν mahjong στη σκηνή στο κέντρο του food court. Δεν έκλεισαν το food court για στα γυρίσματα, τόσοι πολλοί πελάτες γευμάτιζαν ταυτόχρονα»

Ενώ η διοίκηση του Parker Place παρέμεινε σιωπηλή, ανίκανη να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες των γυρισμάτων ή αν ήταν όντως για το The Amazing Race Canada, μοιράστηκαν ότι το επεισόδιο αναμένεται να βγει στα ερτζιανά τον Ιούλιο.

Αυτό το απροσδόκητο πινέλο με την τηλεοπτική φήμη έχει σίγουρα ταράξει το pot στο Ρίτσμοντ, αφήνοντας πολλούς να περιμένουν με ανυπομονησία τη μετάδοση. Θα είναι οι παίκτες mahjong μέρος μιας πρόκλησης; Ή μήπως ένα πολύχρωμο σκηνικό στο δράμα υψηλού στοιχήματος του αγώνα; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: το Richmond's Parker Place έχει χαραχτεί στην κληρονομιά του The Amazing Race Canada.

Έχετε σκέψεις για αυτήν την απροσδόκητη τροπή των γεγονότων ή άλλες ιστορίες στο Ρίτσμοντ; Μη διστάσετε να μας στείλετε μια γραμμή ή να μοιραστείτε τις πληροφορίες και τις συμβουλές σας στο [email προστατευμένο]. Και αν θέλετε να παρακολουθείτε όλα τα πράγματα στο Richmond, η εγγραφή στο καθημερινό ενημερωτικό δελτίο μας είναι ο καλύτερος τρόπος.

undefined is not available in your country. Please try:
Mahjong Rouge: Αναζωογόνηση των κοινοτικών συνδέσεων στο Baton Rouge
2024-06-05